Je verjaardag

En dag die voor verrassend veel mensen behoorlijk wat dynamiek oproept. En niet altijd in positieve zin. Best boeiend vind je niet?

Daar waar de een het heerlijk vindt om in het stralend middelpunt van de belangstelling te staan, doet een ander niets liever dan hopen dat het snel weer voorbij is. En waar de een er naar uit kijkt om de ultieme gastvrouw uit te hangen, ziet een ander daar als een berg tegenop. En dan nog zo’n dingetje: cadeautjes ontvangen. Hoe fijn of juist oncomfortabel is dat?

Volop mogelijkheden tot onrust 😉

Eentje waar ik inmiddels weinig last meer van heb. Ik doe het namelijk helemaal op de manier die ik fijn vind. Het is tenslotte mijn dag! 🙂

De sleutel: eigenwaarde & zelfliefde

Sinds ik meer in mijn eigen kracht ben gaan staan, is het leven en mijn verjaardag een stuk makkelijker en leuker geworden. Geniet ik er meer en meer van om in het middelpunt te staan. Niet alleen om wat ik breng, ook om wie ik ben.

Hoeveel aandacht, cadeaus en liefde vind jij jezelf waard?!

Het antwoord op deze vraag is een goede graadmeter om te voelen waar je staat als het gaat om eigenwaarde & zelfliefde. In de liefde werkt het namelijk net zo. Op het moment dat jij jezelf niet veel waard vindt (al dan niet onbewust), dan trek je mensen aan die daarbij passen. Trek je mensen aan die het fijn vinden om te ‘ontvangen’ of die weinig ruimte hebben om te ‘geven’.

In beide gevallen komt de aandacht en liefde maar beperkt jouw kant op. En dat vind je (onbewust!) best lekker, want daarmee draait het niet om jou. En dat is ergens wel veilig.

Want wat als het wel om jou zou gaan?

Mijn mindf*ck heeft heel lang geroepen ‘Natuurlijk is het fijn als het om mij gaat, ik zou niets liever willen!’ en lang heb ik deze mindf*ck geloofd. Was ik vooral bezig met anderen en de ‘struggles’ die zij hadden, waardoor er weinig ruimte was voor mij. Daar kon de ander ook niets aan doen. Dacht ik.

Inmiddels weet ik beter. Was het een ultieme onbewuste strategie om mensen op mijn pad te krijgen (aan te trekken), waardoor er door ‘omstandigheden’ weinig ruimte was voor mij.

Arrgghh, wat heb ik mezelf toch enorm tekort gedaan. En wat zat de overtuiging ‘als ik er voor een ander ben, dán mag ik er zijn’ me gruwelijk in de weg. Na een hele ontdekkingsreis besef ik dat er maar één persoon is die mij nu nog van mijn eigen middelpunt vandaan kan halen. En die persoon ben ik zelf.

Ik heb mijn volle bewustzijn nog regelmatig nodig om dit ook echt voor elkaar te krijgen. Want mijn neiging om er eerst voor een ander te zijn en dan pas voor mezelf, is een diepgewortelde.

Toen ik begon met het schrijven van dit blog, was het mijn intentie om een leuke korting aan te gaan bieden voor het volgen van de online training Voelen, Focus, Gaan! Waarom? Omdat ik het iedereen zo ongelooflijk gun om bewuster in het leven te staan en te voelen en ervaren dat het ideale leven veel dichterbij ligt dan menigeen nu denkt.

Nu zo aan het einde van dit blog realiseer ik me wat ik daarmee doe: op de dag waarin ik in het middelpunt mag staan wil ik korting gaan aanbieden voor een programma waar ik de afgelopen maanden keihard aan heb gewerkt, mega veel uren in heb gestopt en super veel waarde in heb gestopt.

Door het geven van korting haal ik mezelf en het product onterecht naar beneden. Want als ik heel eerlijk ben, heb ik ‘m al behoorlijk laag in de markt gezet. Omdat ik het simpelweg iedereen gun.

Dus ik ga ‘m bij deze omdraaien.

Mocht je overwegen om een stap te maken in je persoonlijke groei en lijkt het je tof dat online (alleen of in een groep) te doen? Meld je dan vandaag aan voor de online training Voelen, Focus, Gaan!

Je loopt geen enkel risico. Vind je het niets, dan krijg je gewoon je geld weer terug. Ik werk namelijk met een tevredenheidsgarantie van 14 dagen. Zo overtuigd ben ik dat je er blij van gaat worden.

Ik hoop je online te ‘ontmoeten’!

Heb een fijne dag vandaag, neem lekker een taartje op mijn verjaardag 😉

Liefs,

Simone

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top